Oppsummering.

Blitt en liten stund siden sist jeg la inn noe på bloggen, men har vært litt hektisk den siste perioden.  
Jeg fikk gjennomført en fotografering med Linn Helen Karlsen hvor vi fikk noen bilder av henne i stuen og kjøkkenet før juleferien.

Modell: Linn Helen Karlsen

Modell: Linn Helen Karlsen

Kort tid etter ble jeg kontaktet av ei jente på som gjerne ønsket å forsøke seg foran kamera for første gang.  Da modellens mor ikke hadde mulighet til å stille på fotograferingen fikk hun med seg sin mormor til å stille som stedfortreder for verge.  Dette fungerte meget bra og tror mormor hadde det like gøy som modellen der hun satt og tok bilder av oss og sendte til mor for å vise hva vi gjorde for noe. 
Jeg er/har vært generellt skeptisk til å ta bilder av unge mennesker under 18, men allerede under samtalen vår før fotograferingen så forsto jeg at denne jenten  gjorde "fordommene" mine til skamme.  Da hun ikke har prøvd seg foran kamera før så brukte vi god tid og forsøkte litt forskjellig type bilder innen high- og low key samt en del vanlige bilder som hun kan bruke som hun vil senere.

Modell: Gina Elena Kristiansen

Etter dette ble det igjen en fotoøkt med den alltid så behjelpelige Gina som stilte med en haug med artige antrekk som igjen gjør det gøy når man har litt å velge i.
Gina var forøvrig den første modellen som stilte på vannbildene mine som den gang ble tatt i en iskald kjeller.  Har fortsatt vondt når jeg tenker på hvor mye Gina må ha fryst under denne fotograferingen, men hun er tøff og ønsket hele tiden å få til flere bilder.  Takket være denne jenten har jeg fått mange artige bilder.

Er redd det blir ett kort avbrekk i fotograferingen de neste ukene grunnet jobb, men det er planlagt litt forskjellig fremover så blir spennende å se hva vi får til.  :)