En lek med vann 2

Jeg har i lengre tid leitet etter ett brukende lokale til å ta flere "Leke med vann" bilder.  Jeg la ut en etterlysning etter modeller og evnt. MUAer som kunne ha tilgang til ett lokale vi kunne bruke til å ta disse bildene i, men uten hell.  Fikk derimot flere modeller og en MUA som ønsket å bli med på denne temashooten min, om jeg bare fant ett lokale. 

Jeg leitet høyt og lavt, men fant ikke noe som kunne brukes.  Men etter hvert kom jeg på at jeg kan putte inn ett svømmebasseng i stuen og bruke det til å samle opp vannet.
Jeg begynte å tråle det store internettet og i besøkte alle tenkelige butikker som kunne tenkes å selge bassenger, men ingen hadde ett basseng.  Den eneste butikken som muligens fortsatt kunne ha noe inne på lager, hadde stuet det så langt inn i den mørkeste avkrok på lageret at selv den beste logistiker fra Forsvaret logistikkvåpen ikke kunne grave det ut. 
Til slutt så jeg meg nødt til å etterlyse blant mine venner om de kunne ha noen basseng de kunne tenke seg å selge.   Det tok heldigvis ikke lang tid før en god venn og kollega av meg tilbød seg å låne bort bassenget til ungene sine.  Dette bassenget kunne ikke passet bedre til jobben det skulle gjøre.

Modell: Marte Stalheim

Vel hjemme ble møblene flyttet brutalt inn på kjøkkenet og med unntak av taket, ble stuen dekt i plastikkfolie for å sikre mot sprut i alle tenkelige og utenkelige retninger. 
Deretter ble bassenget pakket fint ut og blåst opp.  Når bassenget endelig var på plass så gikk rommet rundt i sirkler, jeg hadde blå lepper og store problemer med balansen som følge av oksygenmangelen, men bassenget var endelig på plass.
Deretter ble resten av fotoutstyret satt opp slik at det ble umulig å komme seg noe sted i leiligheten min.  For å komme seg fra kjøkkenet til sofaen måtte en passere en hinderløype verdig rekruttskolen på Madla.

På fredagen kom min første modell for helgen, Matre Stalheim for å fotograferes.  Mens vi holdt på med fotograferingen, så nevnte hun at ved siden av studiene så hadde hun nå begynt som modell for I Models i Bergen, men hun var foreløpig helt fersk i gamet. 
Jeg ville ikke si noe, men jeg var da klar over at min neste modell som kom på søndag, tilfeldigvis var fra samme modellbyrå og hun skulle komme med en makeup artist som også tilfeldigvis er eieren av I Models. 
Fotograferingen med Marte gikk kjempefint, men da jeg enda ikke hadde mestret å fylle ballongene skikkelig tok det tid mellom hvert bildeforsøk.  Heldigvis var Marte tålmodig og holdt ut ventingen mens hun hørte på de utallige vanndetonasjonene som foregikk på badet mitt, tett etterfulgt av utallige gloser verdig den mest hardbarka nordlending.

Etter fredagens shoot fant jeg ut at jeg måtte løse problemet mitt med å få ballongene fylt klart fortere.  En liten tur på nett og sjekke litt atomfysikk og annet merkelige stoff på nett, gikk jeg i gang med litt testing på badet.  På veldig kort tid gikk jeg fra en 10-20 prosent suksessrate til hele 80-90 prosent på fylling av vannet i ballongene.  Dette er en utrolig forbedring jeg er veldig fornøyd med.
En stor bonus ved den nye metoden er at jeg i tillegg ikke blir våt som en druknet katt når de detonerer under fylling.  Det er nå til og med mulig å lagre noen fylte ballonger uten at de selvdetonerer hele tiden etter veldig kort tid, noe jeg slet mye med tidligere.
På søndagens shoot prøvde jeg en ballong som hadde ligget lagret i hele 20 timer og den virket faktisk langt tryggere enn den gamle metoden.  (Stoler fortsatt ikke på dem så legger mobilen trygt til siden før bruk)

Modell: Elsa Ekerhovd
MUA: Nisa Holmedal, I Models

Søndagen ankom Nisa med en av modellene hennes, Elsa og noen "assistenter" som gjerne ville se på.
Shooten gikk veldig greit og Elsa var en kjempefin modell å jobbe med og vi fikk tatt en del bilder på den tiden de var innom.
Og med den nye fyllemetoden så gikk det langt raskere enn tidligere.  Vi fikk tatt en del bilder og må si oss fornøyd med resultatet av søndagens økt.

En stor takk rettes som vanlig til helgens modeller Marte og Elsa.
En stor takk rettes også til Nisa Holmedal fra I Models, som var søndagens makeup artist.