Påskeferie 2014 i Venezia

I påsken fikk jeg tid til å gjennomføre en reise jeg har drømt om lenge. 
Turen gikk til Venezia for å se karnevalet der.  :D

Jeg reiste dit som en del av en fotoworkshop som hovedsakelig besto av amerikanere.  Hyggelig gjeng som sto på hver dag.  Er veldig glad jeg gjennomførte denne workshopen.  Karnevalet er ikke hva jeg forventet, men nå som jeg forstår hvordan det fungerer så kunne jeg faktisk kjørt lignende workshops selv.  :)  (Fremtidig yrkeskarriere?) 
Tviler vel på det, men kunne alltids tenkt meg å ta turen ned igjen en gang og få med meg hele karnevalet.  Gikk dessverre glipp av slutten i år.
Jeg vet ikke helt hva jeg forventet meg når jeg dro ned, men fant fort ut at karnevalet i Venezia er noe meget spesielt og en hver fotografs store drøm.  :D

Har lagt ut en video fra turen bestående av en del bilder som kan sees nedenfor  :)