Lager shoot

Modell: Vilde Garnes Steffensen

Jeg fotograferte Vilde tidlig i september og fikk tatt noen kjempefine bilder som jeg er meget fornøyd med.  Ett av bildene fikk til og med hedersplassen som forsidebilde på fotosiden min på Facebook.  Vi har lenge vurdert å få til en ny fotoshoot, men så langt har det ikke latt seg gjøre da vi begge har mye som fyller opp tiden vår.

Vilde tok nylig kontakt igjen og spurte om vi ikke kunne gjennomføre en liten fotoøkt på ett lager ute ved Garnes som hun hadde tilgang til.  
Det tok litt tid før vi begge hadde tid til å gjennomføre dette, men vi fant etter hvert ett tidspunkt som passet oss begge.

Søndag 19.okotber reiste jeg ut og ble overrasket over lageret vi skulle ta bildene i.  Litt fordi det ikke var likt de lagrene jeg var vant til, men samtidig var jeg lettet da jeg forsto at vi kunne finne mye rart å leke oss med inne på dette lageret.

Modell: Vilde Garnes Steffensen

Modell: Vilde Garnes Steffensen

Vilde er heldigvis en av de mer erfarne modellene jeg har jobbet med og hun trenger ingen veiledning under fotograferingen.
Så fort bildet er tatt skifter hun automatisk posering og vi kan på den måten ta en god del bilder på en veldig kort tid.
Hun er i tillegg full av påfunn og vet selv hva hun ønsker av bilder.  Lettere kan det ikke bli.

Dette var andre gang vi fotograferte sammen og satser på at vi kan få tatt flere når vi begge har tid og været eller omstendighetene tillater det.
En stor takk sendes til modellen etter en fantastisk økt.