Steady as the beating drum

Når man sitter 24 døgn på vakt i strekk i en liten dal hvor lite skjer, blir man sittende mye på nettet og surfe.  I denne forbindelse kom jeg over en photoshoot gjort av Emily Soto som hun kalte "Steady as the beating drum".  Tente på ideen og begynte å surfe litt rundt etter en indianer fjærpryd jeg kunne buke.  Fant heldigvis en butikk i Oslo som solgte en og fikk bestilt inn denne.  Samtidig så brukte jeg litt tid på nett og letet etter bilder til inspirasjon/moodboard når jeg endelig skulle returnere til Bergen.
 

Deretter var det bare å finne noen som kunne posere med denne på hodet.  
Tok ikke lang tid før Benita, ei jente jeg har fotografert ett par ganger tidligere, tok kontakt og vi ble enige om å gjennomføre en foto økt snarest mulig.
For å gjøre det enkelt returnerte vi til Smøråsfjellet hvor vi hadde vår forrige shoot og brukte 1,5-2 timer mens vi vandret rundt og tok en del bilder.  

Hadde en del tanker rundt hva jeg ønsket av bilder og i forbindelse med denne shooten fikk vi prøvd en del forskjellig.  Heldigvis er Benita en person som er meget enkel å jobbe med og gjør enhver fotografs jobb mye enklere.  
Denne ga mersmak og håper å finne flere som ønsker å stille som modell og leke indianer i nær fremtid.