En lek med vann

Ett av de første vellykkede forsøkene på badet mitt.

Jeg har i lengre tid ønsket å gjennomføre ett stunt med vann og leitet etter en modell som kunne hjelpe meg realisere dette prosjektet.

Fikk etter hvert kontakt med Gina som lurte på om jeg hadde mulighet til å ta noen bilder av henne? 
Etter litt forslag frem og tilbake kom vi frem til at vi kunne forsøke å ta vannbildene på badet hennes eller i kjelleren som de skulle til å pusse opp.

Etter litt mer arbeid med hvordan bildene skulle tas hjemme i mitt eget bad, som dessverre er for lite til å gjennomføre denne fotoshooten i, så var jeg sikker på at jeg skulle klare å ta bildene jeg ønsket uten å forsøke meg frem hele dagen lang uten noen resultat hos Gina.

Jeg pakket sammen stort sett det jeg eide og hadde av fotoutstyr og reiste ut til Askøy for å forsøke å ta noen bilder med Gina. 

Det tok rundt en halv time å sette opp alt utstyret i kjelleren hennes, men heldigvis holdt hun fortsatt på med sminke og hår og dermed slapp hun å vente for lenge.
Vi startet først med noen vanlige bilder for å varme opp og etter en times tid så startet vi med vannet.  :)

Bildet som ble tatt på første forsøk. 
Modell: Gina Elena Kristiansen

Allerede på første forsøk klarte vi å få til hva jeg hadde sett for meg og deretter ballet det på seg med både vellykkede bilder og noen mindre vellykkede bilder, men likevel underholdene.  :D

Det viste seg fort å være kaldt i kjelleren og Gina skal ha skryt for å holde ut så lenge som hun gjorde.  På det verste sto hun å skalv som ett aspeløv, men ville fortsette så lenge det var mulig.

Ett meget kaldt øyeblikk.
Modell: Gina Elena Kristiansen

Vi fikk gjennomført og tatt de bildene vi ønsket og kombinerte deretter denne vann fotograferingen med en god del bilder ute når vi først var i gang.  :)
Totalt brukte jeg 5,5 timer til rigging og fotografering denne dagen.
Det ble den lengste jeg noensinne har brukt på å fotografere noen, men så ble det også noen av de artigste bilden jeg noensinne har tatt. 

Tusen takk nok en gang til den tålmodige og samarbeidsvillige modellen min, Gina Elena Kristiansen og hennes mor Eva som hjalp til i kulissene.

Bak kulissene
Foto: Eva Tangstad