Ferien er over og med det er mitt første bryllup fotografert.

Rett etter jeg ankom kjære Norge fikk jeg en forespørsel fra ett ungt par om jeg kunne stille som bryllupfotograf for dem.  Bryllupet deres var rett rundt svingen og de hadde ikke funnet noen fotograf ennå.
Jeg var mildt sagt veldig usikker på dette, og er fortsatt det, men ble etterhvert overtalt til å prøve meg.
Første stopp var Bergen Tinghus og deretter ballet det på seg med kafébesøk, restaurant og deretter skulle selve bryllups bildene taes.  Vi tok turen ned til Bryggene og rundt Haakonshallen for selve hovedbildene.  Været var med oss og vi fikk en nydelig solnedgang til å hjelpe oss.
Totalt fikk jeg levert fra meg litt over 100 bilder som dekket store deler av dagen.  :)
Fikk til og med laget en video til dem som dere kan se under og da helst i full oppløsning.

Takk så mye til Bjørn-Einar og Olesia for tilliten og sjansen til å fotografere deres store dag og ønsker de nygifte lykke til videre.  :)