Siste vannballongene i 2014.

Denne helgen hadde jeg planlagt 2 fotoøkter med vannballongene.  På lørdag var det Anne-Irene som stilte opp.  Hun var som de fleste veldig usikker på hvordan dette ble gjort, men stilte opp godt forberedt.  Vi fikk prøvd litt forskjellig på de ti-tolv forsøkene vi hadde og underveis ble det både latter og galskap.  

Når shooten var over så var det røde vannflekker over hele taket og veggen i stuen.  Med andre ord en artig dag.  
Anne-Irene holdt humøret igjennom hele shooten og vi fikk flere bilder vi begge var fornøyd med.  Vi fikk også noen bilder som ikke gikk helt etter planen, men de ble likevel så artige at de endte opp i "FAIL" katalogen.  I og med at det nå også nærmer seg juletider tok vi oss tid til å posere med en julestjerne for å få litt julestemning.  

Stor takk til Anne-Irene som var utrolig sporty og stilte opp på lørdagens fotoshoot.

Søndagens fotoshoot ble det dessverre ikke noe av da modellen måtte kansellere av personlige grunner, men sendte ut en etterlysning etter frivillige som ville prøve seg de også, men uten særlig tilbakemelding. 

Modell: Papa Nice

Modell: Anne-Irene Horntvedt

Modell: Anne-Irene Horntvedt

Ett av forsøkene som IKKE gikk etter planen. 
Modell: Anne-Irene Horntvedt

Gleden ble derfor stor da jeg ble kontaktet på mandags kvelden med en forespørsel om jeg kunne fotografere en mannlig modell.  Dette passet perfekt da jeg fortsatt ikke hadde ødelagt ballongene som lå klare og ønsket å få brukt dem til noe fornuftig da jeg allerede hadde brukt en del til til å gjøre dette klart.

Tirsdags kveld kom Papa Nice, som han kalles, og sammen fikk vi noen litt annerledes bilder i denne kategorien bilder.  Mens jeg så langt har forsøkt å holde lyset på jentene soft med en såkalt 1:1 lyssetting så kunne jeg her leke litt mer og få ett litt grovere bilde enn tidligere.  Allerede før vi tok bildene var jeg bestemt på at disse bildene skulle være i sort/hvitt og Papa Nice var heldigvis ikke vanskelig å be.