Leker fortsatt med vannet.

Julie tok kontakt med meg via Facebook tidlig i oktober og lurte på om vi ikke kunne ta en shoot sammen en dag da hun likte noen av bildene jeg hadde lagt ut tidligere.  En kjapp titt på Facebook profilen hennes røpte at dette var en modell som jeg har sett tidligere på noen av fotosidene jeg vandrer på og det var derfor ganske lett å anbefale at vi forsøker oss på vannbildene.  Julie var heldigvis ikke vanskelig å be og hoppet rett i det.  

Dette var første gang jeg fotograferte Julie og selv om jeg visste hun har tatt noen utrolig stilige bilder fra før så må jeg innrømme jeg ble imponert.  Julie skal ha skryt for å være flink, motivert, utholdende og ikke minst kreativ.  Denne fotoshooten ble uten tvil den beste vannshooten så langt.  Jeg trodde jeg hadde forberedt meg godt da de siste vannshootene har vært forholdsvis korte, men Julie var fast bestemt på å fortsette og sammen fikk vi en del veldig artige bilder og jeg fikk prøvd noen forskjellige stiler som jeg har hatt lyst til å prøve.  I tillegg så kom Julies egne ideer som også passet helt perfekt inn i temaet.  

Modell: Julie Abrahamsen

Modell: Julie Abrahamsen

Blandt bildene jeg hadde sett for meg før vi begynte var en shoot hvor "vinen" skulle komme opp av ett vinglass og legge seg rundt halsen på personen.  Vi tok ett par slike bilder, men jeg endte opp med å like dette best da Julie ser så fornøyd ut med "vinen" rundt halsen.  Så vi gikk fra ett "Alcohol kills" til ett "Wine lover" bildet og ble mitt favorittbilde av alle de jeg tok denne dagen.    

Jeg er kjempefornøyd med resultatet og skulle bare ønske at jeg hadde hatt ett skikkelig studio og en assistent eller to så vi fikk mer ut av shooten.  I den trange stuen min med ett oppblåsbart basseng og plastikk over hele verden så er det lite plass igjen til å bevege seg, enda mindre lysene, men til tross for dette så synes jeg at resultatet ble veldig bra.
På de tre første shootene jeg har gjort med dette temaet så ender jeg opp med mellom 1-3 bilder jeg selv liker, men her endte vi opp med en god del som helt og holdent skyldtes en modell som er vant til å være litt våt og kald, gir seg aldri og vet hva hun vil.

Så jeg må bare bukke og sende en stor takk til Julie Abrahamsen som gjennomførte 3,5 timer søkkvåt og holdt ut hele veien.  Tøff jente som kan anbefales å jobbe med.  
Flere bilder kan sees her.