Fitness shoot

Modell: Valentina Timofeeva

I april gjennomførte jeg en fotoshoot for Veronika Silden på Bergen Fitness og denne helgen fikk jeg mulighet til å returnere og ta enda en fotoøkt med Valentina Timofeeva.
Valentina og Veronika skal begge etter planen forsøke å stille på bikini fitness konkurranser neste år og etter helgens fotoøkt så skjønner jeg at det kan bli en tøff konkurranse dersom de stiller mot hverandre.
Valentina er ei meget positiv jente med mye energi.  Hun har trent i ett år nå og satser hardt for konkurransen neste år.

Jeg brukte tre timer på Bergen Fitness med Valentina og fikk noen av de stiligste treningsrelaterte bildene så langt.  Valentinas ivrighet og iver etter å få noen gode bilder kan sees i resultatet og her er det uten tvil fotografens innsats det må stå på om det skulle være noen mangler.  Valentina visste hva hun ønsket, kunne posere og var villig til å prøve noe nytt.  En herlig blanding som utfordrer fotografen for å få til lyset slik at en får best mulig resultat.  Det er ingen tvil om at de små speedlight blitsene mine har sine mangler når man skal ta en fotoøkt som krever så god kontroll på lyset, men ble personlig fornøyd med resultatet.
I den påfølgende redigeringsfasen å laget en god del grovere sort/hvitt bilder da jeg synes de fungerer bedre på slike bilder, men laget også de fleste også i farge slik at modellen får litt å velge i senere.
Endte faktisk opp med så mange bilder at jeg valgte å lage en liten film ut av dem for å få teste flere funksjoner på videobehandleren min mens jeg først var i gang.

Stor takk til Valentina som ønsket å stille foran kamera og hennes ivrighet til å få gode bilder.

Fitness shoot med Valentina Timofeeva i desember 2014.