Modell: Jóhannsdóttir

Modell: Jonny Wolf

Ønsker du å være en modell?

Passer du inn i beskrivelsen nedenfor, må du gjerne kontakte meg med tanke på et eventuelt samarbeid.

 

TFP

TFP står for "Time for Print".  Dette betyr at det ikke er penger involvert i vårt samarbeid.  Vi kan lage bilder i mitt lille hjemmestudio på Paradis, Bergen eller på ute ett sted.  Jeg fotograferer ikke TFP-modeller under 18 år.

Før vi gjennomfører en fotoshoot, skal du signere en TFP-kontrakt.

 

Om deg

Du kan være både en erfaren eller uerfaren modell.  Det viktigste er at du er fotogen og er trygg foran kamera.  Jeg ønsker kun å samarbeide med seriøse modeller og forventer at du har forberedt deg før fotograferingen og holder avtalen vi har gjort.  Du kan forvente det samme av meg.

Kvinner:

Du skal være eldre enn 18 år.  Du skal være slank på en sunn måte så du behøver ikke sulte deg ihjel før en fotoøkt.  Du må gjerne ha tatoveringer, være muskuløs eller ute av form, bare du matcher beskrivelsen.

Menn:

Du skal være eller se ut som en mann over 20 år.  Rak i ryggen og markert.  Du må gjerne ha tatoveringer, skjegg, langt eller kort hår.

 

Hvordan er det å ta bildene?

Når vi tar bilder sammen skal det være gøy og hyggelig.  Vi tar oss god tid og det gjør ikke noe om man gjør noe feil underveis.  Det viktigste for meg er at du som modell er trygg og avslappet.  Jeg ønsker ikke å lage noe som oppleves som grenseoverskridende for modellen.  Si gjerne ifra hvilke type bilder du kunne tenke deg allerede når du først tar kontakt.  Ikke si en er med på det meste. Skulle du oppleve at stilen ikke passer deg eller det skulle være ukomfortabelt, si ifra, så prøver vi noe annet i stedet.

Du får muligheter til å skifte i fred og du må gjerne ta med egen ledsager, men ledsager må ikke blande seg i fotograferingen med mindre de assisterer i selve fotograferingen.  

 

SEND EN BESKED

Hvis du kunne tenke deg å samarbeide med meg, kan du sende meg en beskjed via kontakt siden min.  Skriv litt om deg selv, legg ved noen (ansiktsbilder) av deg om mulig. Fortell hva slags bilder du kunne tenkt deg.

Jeg lover ikke noe, men svarer alle mail jeg får.
 


Med vennlig hilsen

Stian Rønningen

 

Modell: Vilde Steffensen

Modell: Valentina Timofeeva