Stian Rønningen, Bergen

Jeg, født og oppvokst i Skien, Telemark.  
Bosatte seg i Bergen i 2001 som følge av jobb i Sjøforsvaret og har blitt værende mellom de syv fjell siden. 
To store hobbyer dominerer fritiden min og det er reising og fotografering. 
Jeg startet å fotografere når jeg var yngre og takket være dem husker jeg mange øyeblikk og hendelser som ellers ville forsvinne over årenes løp.
I Sjøforsvaret opplever jeg mye og liker å ta bilder av opplevelsene mine der.  Dette gjorde at jeg ble enda mer glad i fotografering etterhvert som årene gikk.  
Til tross for at jeg reiste mye med Sjøforsvaret til utlandet var det først når jeg selv begynte å reise mye alene i 2007 at jeg fikk smaken for reisefotografering.

Etterhvert ble utstyret så dyrt og hobbyen så stor at jeg skjønte jeg måtte utvide horisonten litt.  Etter råd fra noen venner som jeg fotograferte i 2013, så begynte jeg å fotografere TFP (Time for print) tidlig 2014.
Dette har medført at jeg lærer mye om fotografering fort og jeg ønsker stadig å bli bedre i dette.  I tillegg kommer jeg i kontakt med en lang rekke med artige og kreative mennesker. 

Jeg håper fortsatt å lære mer og utfordre meg selv like mye som personen jeg tar bilder av, så ønsker du å prøve deg eller har en god ide, vennligst ta kontakt og så ser vi hva vi klarer å få til sammen.   :)


Mvh

Stian Rønningen